Dit kunnen wij voor u betekenen

INTERIM MANAGEMENT

SchakelPunt maakt gebruik van een groot en divers netwerk van ervaren interim managers waarmee we actief zijn in vrijwel alle sectoren. Ons netwerk stelt ons in staat om binnen 48 uur met een passende oplossing te komen voor tal van vraagstellingen. Onze opdrachten omvatten onder meer verandermanagement, implementatie van processen, bepaalde vaardigheden toevoegen aan een team, maar ook meer hands-on ervaring.

RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING (RPO)

Bij Recruitment Process Outsourcing (RPO) besteden onze opdrachtgevers hun hele recruitment voor vast personeel aan ons uit.

Het outsourcen van recruitment biedt legio voordelen voor een organisatie. De belangrijkste voordelen zijn; schaalbaarheid, flexibiliteit, kostenbesparing, verbeterende toegang tot specifieke kandidaten/doelgroep en het verhogen van Employer Branding.

Wij onderscheiden 3 verschillende vormen binnen RPO:

Interim recruiter

hierbij wordt een van onze interim professionals toegevoegd aan de organisatie van onze opdrachtgever voor een bepaalde tijd.

Project RPO

wordt ingezet als er sprake is van een specifieke recruitmentopdracht waarbij gekozen wordt voor outsourcing. Vaak worden hierbij een of meerdere recruiters op ingezet, waarbij er sprake is van duidelijke doelen, tijdslijnen en uiteindelijk concrete resultaten.

Full Service RPO

hierbij is sprake van volledige uitbesteding van het gehele recruitment proces. Naast concrete werkzaamheden op recruitment ondersteunen wij bijvoorbeeld ook bij de planning, onboarding en offboarding.

Deze activiteiten verrichten wij op locatie van onze opdrachtgever en vanuit onze eigen kantoren. Natuurlijk geldt ook voor de dienstverlening RPO dat wij uitgaan van maatwerk. Samen met de opdrachtgever bepalen wij wat de beste aanvliegroute is voor het recruitmentvraagstuk.

Onze vestiging

Maastricht

Meerssenerweg 166

6222 AK Maastricht